Expoziție de fotografie Iulian Ignat, la Teatrul I.L.Caragiale

Share:

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti vă invită la expoziţie de fotografie „FE” semnată Iulian Ignat, în cadrul programului „TNB Parateatral”- arte vizuale.

Vernisajul expoziţiei „FE” va avea loc joi, 27 noiembrie, de la ora 18.00, în foaierul de la parterul Sălii Studio, informeaza TNB. În continuare, până în data de 14 decembrie 2014, expoziţia va putea fi vizitată, de marţi până duminică, între orele 10.00-18.00.

„De la efervescenţa străzii din timpul carnavalului de la Veneţia la viaţa monahală de la Oaşa, de la instantanee din lumea rurală la spectacolele lui Dan Puric sau Răzvan Mazilu, toate fotografiile din expoziţiile mele precedente au fost realizate pe principiul: stai cât mai puţin vizibil şi surprinde momente în desfăşurare!, ne spune autorul. Pentru această nouă expoziţie, la care am lucrat aproape trei ani, am simţit nevoia să schimb. Să stau faţă în faţă cu persoana fotografiată şi să căutăm împreună, să trecem de suprafaţă, de convenţional, în încercarea de a surprinde pe peliculă un strop din aura, din misterul Feminităţii”. Iulian Ignat

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.