PSD susţine că nu are nicio implicare în noul proiect al legii graţierii

Share:

PSD susţine ”cu fermitate” că nu are ”nicio implicare în elaborarea sau susţinerea” proiectului legii graţierii colective, afirmând că aceasta este ”o iniţiativă personală a domnului Păun”, se spune într-o declaraţie a purtătorului de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, remisă, miercuri, Mediafax.

Deputatul Nicolae Păun a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că va depune în următoarea sesiune parlamentară, la Parlament, un proiect privind graţierea colectivă a celor care au pedepse între unu şi cinci ani, pentru acte care nu au fost săvârşite cu violenţă.”Voi depune, în următoarea sesiune parlamentară, un proiect privind graţierea colectivă a unor pedepse pentru acte care nu au fost săvârşite cu violenţă, între unu şi cinci ani maximum”, a declarat Nicolae Păun, pentru Mediafax.

Deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu au fost iniţiatorii Legii amnistierii şi graţierii, respinsă săptămâna trecută de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Camera Deputaţilor a respins săptămâna trecută, marţi, proiectul legii amnistiei şi graţierii, fiind înregistrate 293 de voturi în favoarea acestei decizii, un vot „împotrivă” şi o abţinere. Camera era forul legislativ decizional în cazul acestui proiect de lege, care a fost respins de Senat din mai 2013.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.