Liderii PSD ţin cu dinţii de privilegiile guvernării!

0

 Premierul Victor Ponta le-a prezentat liderilor PSD, joi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, planul pentru menţinerea la guvernare a PSD şi restructurarea guvernamentală, menţionând în finalul primei luări de poziţie că ”trebuie să fie colegi care să-şi asume ”nişte responsabilităţi”.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Mediafax că Victor Ponta a susţinut în prima sa luare de poziţie în Comitetul Executiv un plan politic pentru perioada următoare, care porneşte de la menţinerea la guvernare a partidului. Acesta implică restructurarea guvernamentală anunţată şi preluarea în poziţii ministeriale a reprezentanţilor partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, la finalul luării de poziţie din CExN, premierul a susţinut referitor la pierderea alegerilor prezidenţiale: ”trebuie să fie colegi care să-şi asume nişte responsabilităţi”.

Personal, Ponta nu a indicat numele persoanelor responsabile la care a făcut referire.

La momentul transmiterii acestei ştiri, aproximativ jumătate din liderii PSD au luat cuvântul, o parte dintre ei subliniind faptul că şi-au îndeplinit obiectivul electoral asumat la nivelul filialelor pe care le conduc.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.