Presa ucraineană susţine că Putin l-a ameninţat pe Poroşenko

Share:

Un oficial de la Kremlin a dezminţit joi informaţiile din presa ucraineană conform cărora preşedintele rus, Vladimir Putin, l-ar fi ameninţat pe omologul său ucrainean, Petro Poroşenko, în timpul unei conversaţii telefonice de miercuri seara, relatează Interfax în pagina electronică.

„La iniţiativa părţii ucrainene, ieri a avut loc o convorbire telefonică între Poroşenko şi Putin. În ceea ce priveşte relatările din presă potrivit cărora anumite ameninţări ar fi fost formulate în cadrul acestei conversaţii, aceste informaţii nu sunt adevărate şi nu corespund realităţii”, a declarat Dmitri Peskov, secretarul de presă al preşedintelui rus.

În timpul conversaţiei telefonice, cei doi lideri au discutat despre relaţiile bilaterale şi despre situaţia din regiunile situate în sud-estul Ucrainei, a precizat Peskov.

La rândul său, Irina Friz, fosta şefă a Departamentului de informare al administraţiei prezidenţiale din Ucraina, a declarat că discuţia telefonică dintre cei doi preşedinţi a fost „constructivă şi a abordat subiecte care necesită convorbiri urgente”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.