Şoc în Capitală: Directorul Enel s-a sinucis!

0

Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a murit, joi, după ce s-a aruncat de pe clădirea companiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

O ambulanţă care trecea prin zonă şi mergea la un alt caz a fost solicitată să oprească, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Cassani. Potrivit reprezentanţilor ambulanţei, Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.

Matteo Cassani avea 42 de ani şi era directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia. Poliţişti de la Serviciul Omoruri şi criminalişti fac cercetare la faţa locului şi vor audia mai multe persoane în cadrul anchetei. Zona din faţa clădirii Enel a fost izolată, pentru ca anchetatorii să poată ridica probe.

Trupul neînsufleţit al lui Matteo Cassani va fi dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Compania Enel România informează că nu cunoaştele circumstanţele „accidentului” în care şi-a pierdut viaţa directorul Matteo Cassani şi precizează despre acesta că era un excelent profesionist şi un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreaga comunitate de business. „Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident. O investigaţie a autorităţilor este în curs de derulare”, se arată într-un comunicat remis Mediafax. În acelaşi comunicat, Enel România precizează că Matteo Cassani a fost „un excelent profesionist, care lucra de zece ani în România, ocupând diverse poziţii de conducere în cadrul companiei noastre”, şi „un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreaga comunitate de business”.

Compania mai informează că prioritatea sa în acest moment este să fie alături de familia lui Cassani şi colaboratorii săi apropiaţi. „Sperăm ca întreaga presă să respecte intimitatea persoanei implicate şi să nu speculeze pe acest eveniment nefericit”, se mai menţionează în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.