Starea de sănătate a lui Pele s-a înrăutăţit

Starea de sănătate a lui Pele, spitalizat din cauza unei infecţii urinare, s-a înrăutăţit şi fostul internaţional brazilian a fost mutat într-o unitate de terapie specială, se arată, joi, într-un comunicat al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, citat de AFP.

„Esdson Arantes do Nascimento «Pele» se află în continuare în spital, iar starea sa clinică este instabilă. Pentru a primi o mai bună îngrijire, pacientul a fost mutat într-o unitate de terapie specială. El se află într-o cameră unde va fi monitorizat mai atent. Nu este vorba de terapie intensivă, este o unitate intermediară”, se arată în comunicatul spitalului.

Fostul internaţional brazilian Pele a fost din nou spitalizat, luni, la Sao Paulo, la câteva zile după ce a fost operat pentru înlăturarea unor calculi renali, iar presa locală a scris că acesta a suferit o infecţie urinară. Fostul internaţional brazilian fusese externat sâmbătă.

Pele, în vârstă de 74 de ani, a fost operat pentru înlăturarea unor calculi renali, joi, la o zi după ce a fost spitalizat din cauza unor dureri de stomac.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.