Dănciulescu nu se teme că Rednic îi va lua locul

Share:

Tehnicianul dinamovist Ionel Dănciulescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu ar avea nicio problemă dacă Mircea Rednic ar veni la Dinamo, apreciind că acesta este unul dintre cei mai buni antrenori cu care a lucrat.

„Eu personal nu ştiu absolut nimic, eu sunt doar un angajat al clubului şi am răspuns afirmativ solicitării venite din partea clubului. Dacă vine nea Mircea, din punctul meu de vedere nu e nicio problemă, e unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat eu. Decizia aparţine însă conducerii. În ceea ce mă priveşte, nu va fi nicio problemă pentru că e o chestiune temporară. Important este ca eu să termin cu bine aceste meciuri şi să ne calificăm mai departe în Cupa Ligii. Poate să vină oricine, mai ales că eu nu deţin licenţa Pro. Ceea ce îmi doresc este să-mi fac treaba cât mai bine în această perioadă”, a declarat Dănciulescu.

Presa sportivă a scris că antrenorul Mircea Rednic negociază cu oficialii FC Dinamo pentru a prelua echipa pregătită interimar de Ionel Dănciulescu după demisia lui Flavius Stoican.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.