Iohannis, cină cu colegii liberali la un restaurant din Sibiu

0

Preşedintele ales Klaus Iohannis a cinat, joi seară, la un restaurant din municipiul Sibiu cu membrii staff-ului de campanie şi cu colegii din noul PNL, dar şi cu consilieri locali şi primari din judeţ, meniul conţinând bucate tradiţionale şi peşte.

„Mă întâlnesc cu colegele şi cu colegii din noul PNL”, a spus Klaus Iohannis la sosirea la restaurantul respectiv din Sibiu.

Înaintea preşedintelui ales, la restaurant au ajuns liderii locali ai noii formaţiuni liberale, deputaţii Raluca Turcan şi Mircea Cazan, viceprimarul Virgil Popa, dar şi parlamentari, consilieri locali şi judeţeni şi primari din judeţul Sibiu.”E o întâlnire a staff-ului care a muncit tare mult în această campanie, cu preşedintele ales, şi cred că e o întâlnire de bun augur de ambele părţi. Este o întâlnire de mulţumire că am reuşit să dăm României acest proiect de viitor şi că am dat României o şansă şi am dat românilor cinstiţi, buni şi decenţi din această ţară o şansă”, a declarat deputatul Raluca Turcan.

În total, la întâlnire participă aproximativ 130 de persoane, iar meniul conţine bucate tradiţionale şi peşte.

Deputatul Ioan Tămâian a precizat că, la finalul serii, fiecare participant va primi din partea lui Klaus Iohannis câte un exemplar din cartea acestuia „Pas cu pas”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.