Pepedediştii vor să intre la guvernare

0

PP-DD vrea să demareze discuţii cu PSD pentru a fi cooptat la guvernare, se arată într-un comunicat al partidului lui Dan Diaconescu. 

„Partidul Poporului – Dan Diaconescu a luat act de decizia UDMR de a părăsi guvernarea națională și iși reafirmă poziția exprimată în primăvara acestui an, de a participa direct și responsabil la procesul de guvernare, însa fără prezența asociației culturale cunoscută sub numele de UDMR. Vom demara discuții cu Partidul Social Democrat, partenerul cu care avem în derulare un acord politic la nivel local, parlamentar și guvernamental, precum și cu ceilalți membri ai arcului de guvernare pentru oficializarea demersului legitim al PP-DD, girat de 15% dintre români, la alegerile parlamentare din 2012. Numai PP-DD scapă guvernarea de UDMR!”, se arată într-un comunicat al PP-DD, preluat de stiripesurse.ro.

UDMR a decis, joi, să iasă de la guvernare, a anunţat liderul Uniunii, Kelemen Hunor. „Şi fără noi, guvernul Ponta are majoritate”, a spus liderul UDMR, la finalul şedinţei Consiliului Permanent.  Kelemen Hunor a spus însă că decizia finală va fi luată pe 13 decembrie, când se va întruni Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU).

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.