Ponta nu are nevoie de pact de coabitare cu Iohannis

0

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că nu e nevoie ca să semneze un pact de coabitare cu președintele ales, Klaus Iohannis, așa cum a procedat cu actualul șef al statului, potrivit Agerpres.

„Nu e nevoie (de pact de coabitare cu Iohannis — n.r.). Pentru că între Traian Băsescu și mine exista o uriașă nu doar neîncredere, ci și o ostilitate personală care cred că l-a costat și pe domnul Băsescu — că își termină mandatul într-un mod foarte rău—, m-a costat însă și pe mine. Între mine și Klaus Iohannis — nu suntem prieteni, aș minți să spun acest lucru—, cel puțin din punctul meu de vedere, sunt convins și din punctul de vedere al domnului Iohannis, nu există nici această ostilitate personală. Am participat împreună, dânsul a câștigat și nu cred că e nevoie să facem mai mult decât ceea ce a spus domnia sa că va face ca președinte și ceea ce fac eu ca prim-ministru”, a precizat Ponta la DC News.

Premierul a adăugat că, „după doi ani și jumătate de luptă” cu Traian Băsescu, își dorește să colaboreze cu noul șef al statului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.