Punctele Enel din București, Ilfov și Giurgiu vor fi închise

Share:

Punctele Enel din municipiul București și din județele Ilfov și Giurgiu vor fi închise în data de 1 decembrie, zi liberă legală cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, informează compania.

În celelalte zile, punctele Enel vor funcționa după programul obișnuit. Astfel, pe 28 noiembrie, respectiv 2 decembrie, programul de funcționare este de la ora 9,00 la ora 17,00 în municipiul București și de la 8,00 la 16,00 în județele Ilfov și Giurgiu. Clienții Enel Energie Muntenia, care doresc să își achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalitățile alternative de plată.

Pentru a afla informații despre consumul de energie, facturi și plăți efectuate, clienții Enel Energie și Enel Energie Muntenia pot apela gratuit InfoEnel la telefon 0800 07 08 09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro.

Reprezentanții Enel precizează că pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie electrică, iar serviciul Telecitire va fi funcțional.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.