Rada susţine că Rapidul are nevoie „disperată” de bani

Share:

Marian Rada, antrenorul echipei de fotbal Rapid București, a declarat că în condițiile în care vor fi resurse financiare suficiente, gruparea din Giulești își va asigura semnătura vechilor săi jucători Costin Lazăr, Daniel Niculae și Cristian Săpunaru.

„Să vedem din iarnă ce se va întâmpla la noi, dacă se va reglementa partea materială. Ne mai trebuie 5-6 jucători de valoare, cu mult peste ceea ce avem noi acum, ca să salvăm ce mai este de salvat. Noi avem speranța că treburile se vor rezolva și nu vom retrograda. Avem o listă sunt promisiuni, sunt și bani în cont, dar nu se poate umbla la ei”, a spus tehnicianul giuleștenilor.

În continuare, el a precizat: ”Pe listă sunt și jucători care au trecut prin Giulești, care știu ce înseamnă spiritul Rapidului, se vor integra mai ușor și cred eu că vor reuși să îi tragă după ei și pe fotbaliștii tineri, lipsiți de experiență. Mă refer la Săpunaru, Lazăr, Maftei, Niculae”.

După cum informează digisport.ro, lotul pregătit de Marian Rada se va reuni pe 12 ianuarie 2015, iar pe data de 15 ianuarie jucătorii vor efectua vizita medicală. Apoi, se va pleca în două cantonamente, ambele efectuate peste hotare.

Rapid ocupă penultimul loc în clasament (17), cu 10 puncte, după 15 etape, iar sâmbătă va înfrunta pe CFR Cluj, în Giulești.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.