Vanghelie: Ponta să plece acasă!

Share:

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a susţinut, într-o emisiune televizată, că „Victor Ponta trebuie să plece acasă” şi că nu se va opri până nu face „un grup parlamentar” să schimbe actualul guvern.

Vanghelie a spus, într-o emisiune la Realitatea TV, că a fost sunat de mai mulţi parlamentari, „din mai mult zone”, nu doar de la PSD.N-am să mă opresc până n-am să fac un grup parlamentar să schimb acest guvern incompetent. Victor Ponta trebuie să plece acasă. (…) Am să mă ocup şi am să fac toate demersurile până când acest om va pleca şi din fruntea Guvernului şi din PSD”, a susţinut el.

El a adăugat că în următoarea perioadă intenţionează să facă „un plan de organizare” pe care să-l prezinte public.

Vanghelie a mai spus că are în vedere lansarea unui departament, „cu nişte tineri pregătiţi”, care să monitorizeze activitatea Guvernului. „Voi face o radiografie a ceea ce face acest guvern”, a menţionat el.”Sunt dispus să pun umărul, cu nişte parlamentari din această ţară, să formăm un guvern adevărat, care trebuie să schimbe regulile în această ţară”, a mai susţinut el. De asemenea, Marian Vanghelie a opinat, răspunzând unei întrebări, că Victor Ponta nu va rămâne la guvernare mai târziu de Paşti.”Sunt mulţi oameni în PSD care nu mai suportă păcăleala lui şi el o să vadă în următoarea perioadă, în următoarea săptămână, două săptămâni, dacă sunt bun, dacă nu sunt bun, dacă mă iubeşte lumea, dacă nu mă iubeşte lumea (…) Îi transmit public: două săptămâni, Victor, nu durează mult şi începem să ne vedem valorile împreună (…) eu nu sunt premier, nu sunt nici preşedinte de partid, o să fac un ONG micuţ şi o să comunic cu toţi românii, cu toţi din partid, cu parlamentarii, cu parlamentarii şi de la celelalte partide”, a mai spus el.

În emisiunea televizată, Vanghelie l-a criticat vehement pe Victor Ponta, el susţinând, între altele, că acesta ar fi dorit să fie „un fel de Traian Băsescu, o copie, dar nu i-a reuşit că e un kitsch”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.