Gigi Becali va petrece Sărbătorile de Crăciun acasă

Gigi Becali va petrece Crăciunul acasă, în familie, el primind din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă o permisie de câteva zile, pentru comportamentul bun din ultima vreme. În curând, însă, el va putea avea familia mai aproape chiar în celulă, Victor Becali urmând să fie mutat de la închisoarea de la Valul lui Traian la Penitenciarul Poarta Albă.

Victor Becali și-a anunțat apropiații că va fi mutat de la Valul lui Traian la Penitenciarul Poarta Albă, urmînd să aibă același regim deschis ca vărul său, Gigi Becali, scrie fanatik.ro. În schimb, Ioan Becali rămîne închis la Penitenciarul Slobozia, refuzînd în continuare să muncească.

Totuşi, cei doi ar putea să nu petreacă prea mult timp împreună în penitenciar, Gigi Becali având şanse să fie eliberat condiţionat în februarie 2015.

Până atunci, patronul Stelei se pregăteşte de permisia de cinci zile primită în perioada Sărbătorilor de iarnă, pentru bună purtare după gratii. Becali îşi va petrece Crăciunul în familie, permisia fiind pentru perioada 24 – 28 decembrie.

Gigi Becali a mai fost eliberat de două ori de când se află în închisoare: prima dată a avut permisie de doar o zi, timp în care a avut mai multe apariţii televizate, iar a doua oară a avut cinci zile libere, fiind însă mult mai discret.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.