Mesajul lui Lucian Bute pentru Manny Pacquiao

0

Lucian Bute, nevoit să-şi amâne meciul cu argentinianul Roberto Bolonti, programat pe 6 decembrie, din cauza unei accidentări, a ţinut să-i mulţumească multiplului campion filipinez Manny Pacquiao, în cantonamentul căruia s-a pregătit luna aceasta, sub comanda celebrului antrenor american Freddie Roach.

„Chiar dacă am avut ghinionul să mă accidentez şi să-mi întrerup cantonamentul, am fost plăcut impresionat de experienţa unei gale în Macao. Îi felicit pe MannyPacquiao şi pe antrenorul nostru FreddieRoach pentru victoria cu ChrisAlgieri. Mulţumesc TeamPacquaio pentru sprijinul în cantonament şi invitaţia la gală!”, a precizat Bute într-un mesaj postat pe contul său Facebook, informează Romaniatv.net.

Manny Pacquiao (35 ani) şi-a păstrat centura de campion mondial la categoria welter, versiunea WBO, după victoria la puncte înregistrată duminică, la Macao (sudul Chinei), în faţa americanului Chris Algieri, după ce şi-a trimis adversarul de 6 ori la podea, sub privirile lui Bute, care l-a însoţit la acest meci.

În vârstă de 34 ani, Lucian Bute a disputat 33 de meciuri ca profesionist, înregistrând 31 de victorii, între care 24 înainte de limită, şi 2 înfrângeri. El a cucerit titlul mondial IBF la supermijlocie în octombrie 2007, după victoria prin KO tehnic în faţa columbianului Alejandro Berrio. Românul şi-a apărat cu succes de nouă ori centura de campion mondial, înainte de a o ceda în mai 2012 englezului Carl Froch, care l-a învins prin KO tehnic în repriza a 5-a. De atunci, cariera lui Bute a intrat pe o pantă descedentă. Bute a disputat ultimul său meci pe 18 ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.