Mostre de obrăznicie marca Mihai Sturzu

0

Deputatul Mihai Sturzu, preşedintele Tineretului Social Democrat, i-a transmis primarului Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, exclus zilele trecute din partid, să îşi ia cu el „vanghelioţii care este” în aripa tânără a PSD, la plecarea din formaţiunea politică.

„Ma adresez public domnului Marian Vanghelie si il rog sa isi ia cu domnia sa rebelii fara cauza care se tot straduiesc in ultimele zile sa ii urmeze exemplul si sa incerce sa faca in TSD ce a incercat si domnia sa in PSD: sa distruga munca atator mii de colegi. Constat ca aceiasi oameni care acum cateva luni ii promiteau domnului Vanghelie functii in TSD pentru protejatii sai, aceiasi oameni care au atacat TSD-ul si acum un an si astazi pe aceleasi site-uri „partenere”, incearca si acum sa destabilizeze TSD-ul. Va rog, luati-va «vangheliotii care este in TSD» cu dumneavoastra”, spune Mihai Sturzu, într-un comunicat.

Deputatul PSD a precizat că organizaţia de tineret pe care o conduce va pune umărul la reformarea PSD. „Alegerile au fost pierdute de PSD. Asa este. Tinerii au votat covarsitor impotriva PSD. Corect. Nu suntem deloc multumiti de rezultate si ne asumam schimbarile pe care impreuna, uniti, le vom face. Sunt, insa, mandru de munca tuturor colegilor mei si stiu cat de dureroasa este infrangerea. Sunt convins, insa, ca nu exista niciun comunist sau corupt in TSD, iar reforma de care are nevoie Partidul Social Democrat poate veni chiar de la TSD. In final, domnule Vanghelie, va rog, incercati sa va infranati reflexele comunistoide si corupte si lasati TSD-ul in pace. Iar pe cei pe care i-ati corupt deja, luati-i cu dumneavoastra. Noi ramanem uniti alaturi de Victor Ponta”, conchide preşedintele TSD.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.