Vlad Filat implicat într-un accident rutier

0

Serviciul de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova anunţă că, astăzi, automobilul cu care se deplasa preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi o maşină care îl însoţea au fost implicate într-un accident rutier pe traseul Chişinău – Leuşeni, fiind lovite de un automobil ce se deplasa din sens opus.

În urma accidentului, două persoane din paza preşedintelui PLDM au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţia investighează circumstanţele producerii accidentului.

Potrivit unor surse, vehicolul de model Mercedes în care se deplasa Vlad Filat, era însoțit de un VolksWagen Touareg al pazei acestuia. Ambele se deplasau cu viteză excesivă. Touareg-ul a încercat să devieze spre acostament o mașină care venea din sens opus, însă șoferul s-a speriat, și a intrat în mașina pazei, după care a ricoșat în automobilul în care se deplasa Vlad Filat.

Surse din poliție au declarat pentru Realitatea.md că mașina de pază a lui Vlad Filat, Volkswagen Touareg, ar fi ieșit în față pentru a proteja automobilul liderului PLDM, tamponându-se cu mașina care venea din sensul opus. Lovitura a fost, însă, atât de puternică încât Touareg-ul ar fi fost aruncat de pe carosabil, tamponându-se cu Merdecesul.

Potrivit Realitatea.md, cei doi bodyguarzi ai liderului PLDMse află în stare gravă la Urgență în secția de reanimare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.