Boc a dansat în ploaie

0

Focul de artificii pregătit de către municipalitatea clujeană a fost, din nou, cel mai gustat eveniment de Ziua Naţională a României. Primarul Emil Boc, „starostele” evenimentelor de luni seara, a lăsat umbrela pentru câteva minute şi a dansat Hora Unirii, în ploaie, alături de cetăţeni.

Cei aproximativ 5.000 de clujeni care au învins ploaia şi au ţinut să fie prezenţi la evenimentele programate în seara de 1 Decembrie au fost impresionaţi, din nou, de spectacolul focurilor de artificii.

Peste 10 minute a durat show-ul pregătit de primăria clujeană în Piaţa Avram Iancu, iar cei mai bucuroşi au fost din nou copiii, pentru care ploaia a reprezentat cea mai mică problemă. Oarecum la fel a gândit, la un moment dat, şi primarul Emil Boc, cel care a fugit de la butonul cu care a aprins luminiţele de sărbători în Piaţa Unirii la microfonul prin intermediul căruia a dat startul focurilor de artificii în Piaţa Avram Iancu. Deşi ploaia a fost musafirul neinvitat la petrecerea de la Cluj, Boc ignorat-o timp de câteva minute la finalul spectacolului pirotehnic, atunci când a fost vedeta unei Hore a Unirii „cetăţeneşti” organizate în faţa Teatrului Naţional.

Primarul a făcut, apoi, şi o baie la figurat, printre mulţimea care a cerut să se fotografieze cu el, înainte ca ambuteiajele în trafic din zona Teatrului să devină, la rândul lor, vedete timp de aproximativ jumătate de oră.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.