Dragnea, ironizat de un deputat PSD

Deputatul PSD, Radu Popa, lansează un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, făcând referire la firma de drumuri, Tel Drum, controlată de vicepremier. Popa spune că Dragnea se face vinovat de „eticheta de corupție și protector al baronilor” care „a fost atât de mare, încât s’a văzut din diaspora”. 

„Americanii’s de vină! Tel Drum, firma de drumuri controlată de Liviu Dragnea are contracte de peste 100 de milioane de euro cu consiliile județene cărora vicepremierul cu același nume le oferă bani publici de la ministerul pe care îl conduce. Poate așa înțelegem de ce eticheta de corupție și protector al baronilor a fost atât de mare, încât s’a văzut din diaspora”, scrie Radu Popa, pe contul său de Facebook.

Deputatul adaugă că lucrurile trebuie schimbate: „Personal, consider că România nu mai poate merge înainte așa. Cangrena corupției trebuie extirpată pentru ca organismul să supraviețuiască. Dacă nu avem puterea să o facem, organismul moare încet, dar sigur și peste 20 de ani, tot americanii vor fi de vină”.

Acuzaţiile lui Radu Popa vin după ce Marian Vanghelie, exclus din PSD, a vorbit şi el despre firma Tel Drum.”Dragnea da anumite fonduri europene si apoi castiga Tel Drum. Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract in fiecare comuna. Asta e mafiotism, sarlatanie”, a acuzat Marian Vanghelie, in ziua in care a fost exclus din PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.