Maşinile parcate neregulamentar nu mai pot fi ridicate în sectorul 6!

0

Tribunalul Bucuresti a anulat legislatia in baza careia autoritatile din sectorul 6 puteau ridica masinile parcate neregulamentar. Aceasta este prima hotarare de acest fel si are efect general, nu doar intre partile litigante. Astfel, niciun vehicul parcat neregulamentar in sectorul 6 nu va mai putea fi ridicat in baza procedurii anulate de instanta, informeaza aceeasi sursa.

Tribunalul Bucuresti a anulat legislatia in baza careia autoritatile din sectorul 6 puteau ridica masinile parcate neregulamentar. Aceasta este prima hotarare de acest fel si are efect general, nu doar intre partile litigante, cei care i-au reprezentat pe reclamanti. Astfel, niciun vehicul parcat neregulamentar in sectorul 6 nu va mai putea fi ridicat in baza procedurii anulate de instanta.

Tribunalul Bucuresti a admis recent cererea a doi reclamanti, formulata impotriva Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 Bucuresti si Consiliului Local al Sectorului 6 Bucuresti, si a stabilit anularea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 6 nr. 4/2010, in ceea ce priveste Anexa 2 la aceasta, reprezentand Regulamentul privind procedura de ridicare, transport, depozitarea in spatii amenajate si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe domeniul public al Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti, informeaza ecris.ro.

De asemenea, instanta a anulat dispozitia de ridicare seria PL nr. 022142/04.10.2012, emisa de DGPLS 6 Bucuresti si a obligat directia de politie a sectorului 6 sa restituie reclamantilor suma de 677,32 lei.

Avand in vedere decizia Tribunalului Bucuresti, in sectorul 6 din Bucuresti ridicarea masinilor de catre „hingherii” de masini nu mai are deloc baza legala, scrie avocatnet.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.