Grupul PP-DD va fi desfiinţat la Camera Deputaţilor

0

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a fost înștiințat miercuri, prin intermediul unei scrisori semnate de președintele Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), Simona Man, că grupul PP-DD nu mai poate să existe în Camera Deputaților, motivul fiind că au rămas doar șase membri ai partidului, iar legea prevede că trebuie să fie minimum zece, a anunțat secretarul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

„A fost și o scrisoare de la doamna Simona Man în care ne înștiințează că au rămas doar șase membri ai PP-DD în Camera Deputaților. Conform regulamentului, în acest moment grupul PP-DD nu mai poate să existe pentru că, în conformitate cu legea, trebuie să fie minimum zece. S-a ridicat problema că unii membri ai PP-DD au făcut contestație la tribunal privind pierderea dreptului de membru și urmează să ne dea un răspuns Comisia juridică”, a precizat Ciolacu.

Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru a declarat miercuri că mai mulți parlamentari, membri ai grupului PP-DD din Camera Deputaților, au fost excluși din partid, în cursul acestei nopți, precizând că această decizie va fi contestată la Comisia Națională de Etică.

Liderul deputaților PP-DD, Daniel Fenechiu, a anunțat, miercuri, pe Facebook, că Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Dalca, Gabriela Anghel și Mihai Deaconu au fost excluși din partid.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.