Sandra, în concert la București

0

Sandra a adus la București, în concertul pe care l-a susținut marți seară la Sala Palatului, ritmurile anilor ’80 și hiturile care au făcut-o celebră, precum „Maria Magdalena” și „Everlasting Love”, informează Agerpres.

Puțin după ora 20,00, Sandra a urcat pe scenă, alături de trupa sa, în uralele fanilor, iar prima piesă a serii a fost „Maria Magdalena”, într-o variantă reorchestrată.

„Mulțumesc, București”, a spus vedeta, în limba română, mărturisind că ea consideră acest oraș „a doua casă”.

„Sunt fericită să fiu aici, în a doua mea casă. Voi cânta în seara asta cântece pe care le știți și cântece pe care, poate, nu le știți, de pe cel mai recent album al meu”, a spus Sandra și a continuat cu piesa „Love Starts with A Smile”.
Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, cu paiete, Sandra a vorbit cu publicul pe parcursul întregului show de la București, i-a îndemnat pe spectatorii din primul rând să cânte, alături de ea, la refren, iar spre finalul concertului, de o oră și jumătate, a adus un copil din sală pe scenă. „Ei sunt cei mai tineri dintre spectatori, să îi aplaudăm!” a spus ea.

Nu au lipsit din concert „One More Night”, piesă la care artista i-a îndemnat pe spectatori să îi ia pe oamenii dragi în brațe, „Johnny Wanna Live”, despre care Sandra a spus că este piesa preferată a carierei sale, și „Hiroshima”.

La „In the Heat of the Night”, care a fost anunțată ca fiind ultima piesă a programului, admiratorii s-au strâns în apropierea scenei și au dansat. „Mulțumesc, la revedere”, a spus Sandra, în limba română, când a părăsit scena, dar s-a întors, chemată de public, pentru a cânta din nou „Maria Magdalena”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.