Hagi crede că se va ajunge la un acord privind marca Steaua

0

 Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi, comentând decizia instanţei supreme prin care Gigi Becali a pierdut marca Steaua Bucureşti, că reprezentanţii grupării de fotbal şi cei ai Clubului Sportiv al Armatei se vor întâlni şi vor ajunge în cele din urmă la un acord.

Întrebat dacă îşi imaginează echipa Steaua fără culori, siglă, palmares şi nume, Hagi, fost jucător al echipei roş-albastre, a răspuns: „Nu, nu pot. Nu, eu aşa cred. Cei din conducerea clubului de acolo ştiu mai bine, eu nu mă duc la instanţe, nu mă interesează. Ştiu însă că lucrurile care s-au făcut la Steaua. Conducătorii trebuie să se pună la masă şi să facă un lucru, pentru că este vorba despre un club care a făcut enorm pentru România. Şi nu e bine pentru noi. Toate aceste complicaţii care ies nu fac bine. Şi eu cred că ei se vor pune la masă şi, aşa cum a zis Duckadam, se vor pune de acord”, informează Romaniatv.net.

Referitor la faptul că în 2002 critica modul de transformare a grupării Steaua din societate non-profit în societate pe acţiuni şi preluarea acesteia de către Gigi Becali, Hagi a afirmat că acesta a fost în ultimii zece ani un „patron foarte bun”. „Eu atunci am zis o realitate, că Steaua este o comoară, că arată bine şi atât. E clar însă că Gigi Becali a ţinut-o foarte bine la nivelul ăla foarte mare. Eu nu sunt în acte, nu ştiu ce s-a făcut. La Steaua, de zece ani sau de cât timp este Gigi Becali acolo, lucrurile merg foarte bine şi conducătorii de acolo trebuie să se pună de acord. Nu ştiu detalii. Gigi a făcut bine Stelei, s-a dus în Europa, a investit foarte tare şi cred că e un conducător şi patron foarte bun”, a spus Hagi.

Jucătorii stelişti nu trebuie să fie preocupaţi de pierderea mărcii Steaua de către Gigi Becali, susţine Hagi. „Eu cred că jucătorul trebuie să se gândească să joace fotbal şi să îşi primească salariul, atât. Restul nu e treaba lui. De aia spunem noi acum că cel mai bine era când jucam fotbal. E cel mai simplu, te gândeşti la tine, la colegi şi să intri pe teren ca să fii cel mai bun”, a menţionat fostul internaţional.

Chestionat în legătură cu posibilitatea revenirii generalilor şi reprezentanţilor Ministerului Apărării Naţionale în conducerea clubului Steaua, Hagi a afirmat: „Nu ştiu, mi-e greu să răspund. Nu sunt acolo”.

Instanţa supremă a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de cel dintâi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.