Negoiţă ironizează remanierea propusă de Ponta

0

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă se întreabă, într-o postare pe Facebook, de ce nu ar fi cooptate în noul guvern PNL şi PMP, dacă tot se discută despre o remaniere în urma căreia se pare că vor fi în noul cabinet mai toate partidele, arătând că s-ar ajunge astfel la un guvern de uniune naţională.

„Dacă tot discutăm despre o remaniere de guvern, în urma căreia se pare că vom avea în noul cabinet toate partidele (PSD, UNPR, PC, PLR, PPDD şi UDMR – care este la ora aceasta la guvernare), de ce să nu cooptăm în noul cabinet PNL şi PMP? Vom avea, astfel, un guvern de uniune naţională şi, implicit, garanţia unui act guvernamental echilibrat, cu largă susţinere în Parlament”, menţionează Negoiţă, în textul postat joi pe contul său de Facebook.

El susţine că aceasta ar fi „o condiţie absolut necesară în perspectiva anului viitor, ce se anunţă plin de provocări atât pe plan intern, cât şi extern”.”Un astfel de guvern, într-o coabitare cu ceea ce eu sper să fie un altfel de preşedinte – Klaus Iohannis, poate reprezenta o reacţie inspirată a clasei politice în urma votului din noiembrie. În plus, această mutare va fi şi pe placul noului preşedinte ales, care astăzi declara că este nevoie de un guvern care să aibă în vedere şi măsuri de dreapta…”, mai susţine Negoiţă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.