Percheziții la Primăria din Lehliu

Share:

Poliţiştii din judeţul Călăraşi fac, joi, şapte percheziţii în comuna Lehliu, într-un dosar în care sunt vizaţi şi funcţionari de la Primăria Lehliu, care ar fi atribuit ilegal contracte de achiziţie publică, prejudiciul produs prin abuz în serviciu şi delapidare fiind estimat la un milion de lei, informează Mediafax.

Percheziţiile au loc la sediul unei instituţii, la trei societăţi comerciale şi la locuinţele a trei persoane suspectate de nerespectarea procedurilor de achiziţie publică, potrivit Poliţiei Române.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Lehliu Gară fac cercetări în acest dosar pentru abuz în serviciu şi delapidare. „În fapt, persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada 2013 – 2014, ar fi atribuit contracte de achiziţie publică fără respectarea prevederilor legale în domeniu. Prejudiciul creat prin comiterea activităţilor ilicite este estimat la 1.000.000 de lei”, arată Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că anchetatorii au descins la Primăria Lehliu şi la locuinţele unor funcţionari suspectaţi în acest dosar. Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi şi luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Călăraşi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.