Duplicitate: Ponta susţine că nu va mai candida la şefia PSD!

Share:

Premierul Victor Ponta a declarat că ia în calcul să nu mai candideze, în primăvară, pentru un nou mandat la şefia PSD, dacă va ajunge la concluzia că este mai bine să fie membru al unei echipe care câştigă decât căpitanul unei echipe care pierde.

El a arătat că este necesar ca PSD să fie schimbat total, inclusiv prin limitarea puterii „baronilor locali” în adoptarea deciziilor de partid. Ponta a reluat totodată ideea că va demisiona din postul de prim-ministru dacă Iohannis doreşte să numească în funcţie o altă persoană agreată de PSD, informează Mediafax.

Pe de altă parte, liderul PSD a confirmat că s-a întâlnit, vineri, cu fostul prim-ministru britanic Tony Blair, precizând că a discutat despre situaţia actuală şi despre ce crede acesta că este bine ca el să facă în continuare, după alegerile prezidenţiale pierdute în faţa lui Klaus Iohannis. „Am discutat ce am discutat şi cu alţi oameni pe care-i consider prieteni din afara ţării, prim-miniştri sau foşti prim-miniştri: despre situaţia actuală şi despre ce cred ei că ar fi bine să fac. Am vorbit despre ce este de făcut în viitor, mă bazez pe oameni cu experienţă pentru a încerca să identific acele elemente care ţin de agenda 2015-2016”, a spus Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.