Rapid, interesată de patru transferuri în iarnă

Share:

Gruparea FC Rapid este interesată de transferurile jucătorilor Daniel Niculae, Cristian Săpunaru, Costin Lazăr şi Alexandru Ioniţă II, primii trei fiind liberi de contract, iar ultimul aflat în proprietatea clubului Astra Giurgiu.

Team-managerul formaţiei giuleştene, Dănuţ Perjă, speră ca aceştia să accepte propunerile clubului. „Normal că avem ca scop să aducem jucători cât mai valoroşi. Pe Daniel Niculae, Costin Lazăr, Cristian Săunaru îi dorim pentru că ştiu spiritul Rapidului. Avem nevoie de ei, dar depinde dacă ei vor accepta propunerile clubului. Avem în vedere şi alţi jucători şi vom face, conform regulamentului, adrese către acele cluburi. Vom încerca să îi aducem în lot din această iarnă”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Perjă.

Antrenorul Marian Rada a afirmat că Alexandru Ioniţă II nu joacă la Astra Giurgiu şi ar fi păcat să nu se întoarcă la Rapid. „Alex Ioniţă II are timp să îşi revină în formă dacă s-ar întoarce. E un jucător foarte talentat, crescut aici, şi-a tatuat numele Rapidului pe umăr sau omoplat, deci ştie ce se cere aici. Cred că s-a luat legătura cu Astra, altfel nu se deschidea discuţia. Ar fi păcat să nu plece de acolo dacă nu are şanse să joace, pentru că e tânăr. A fost la un moment dat şi în lotul naţional de tineret, dar a pierdut acel tren. Ar fi cazul să se întoarcă şi să redevină acel Ioniţă pe care îl cunoşte toată lumea şi care seamănă ca joc cu Iordănescu atunci când era activ”, a spus Rada.

În ultimele zile, conducerea FC Rapid a reziliat pe cale amiabilă contractele a zece jucători, Sebastian Cojocnean, Alexandru Mişa, Dan Săndulescu, Mihai Savin, Valentin Negru, Laurenţiu Buş, Nicolae Milinceanu, Cătălin Doman, Andrei Dăruială şi Iulian Roşu. În locul acestora, gruparea giuleşteană doreşte să aducă alţi fotbalişti pentru a obţine salvarea de la retrogradare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.