Ministrul uneperist Nicolicea, acuze dure la adresa lui Geoană

Share:

Mircea Geoană a acuzat că PSD-ul e plin de lideri corupți, iar acum declarațiile se întorc împotriva celui exclus din partid.

Unul dintre actualii miniștri ai Guvernului Victor Ponta, Eugen Nicolicea, acum la UNPR, îl acuză pe Geoană că ar fi primit mită 40.000 de euro, potrivit stiripesurse.ro. ”El a primit 40.000 de euro ca să mă dea afară din partid. El a primit banii. A spus și în grupul din Parlament. În 2008 s-a întâmplat.”, a declarat Nicolicea la B1 TV. Nicolicea a fost membru al PSD și a fost exclus din partid fără ca măcar să fie anunțat.

Rpeamintim că reşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, recent,că Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au format un grup mafiot, ei fiind singurii membri care au mai rămas în cadrul grupului, şi că ştia de faptul că aceştia intenţionează să-şi facă un partid înainte de excluderea lor din PSD.”Asta că vor să facă partid se ştia dinaninte. Şi asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu excepţia a două voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes”, a spus Dragnea despre Geoană şi Vanghelie.

El şi-a manifestat speranţa că parlamentarii PSD nu li se vor alătura lui Geoană şi Vanghelie. ”Or fi câteva cazuri, dar din câte ştim noi, nu se vor alătura”, a spus Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.