”Spărgătorul de nuci”, spectacol grandios la Sala Palatului

0

Scena Sălii Palatului s-a transformat sâmbătă seara în patinoar, unde cei 80 de artiști de la Ansamblul de Balet pe Gheață din Sankt Petersburg au adus în fața publicului din Capitală fascinantul spectacol „Spărgătorul de nuci”, potrivit Agerpres.

Scena a fost acoperită cu trei tone de gheață naturală, pe care au alunecat grațios patinatorii celebrului balet rus, admirați de aproximativ 3.500 de spectatori.

Spectacolul a început la ora programată, 20,00, când balerinii au intrat pe scenă și au introdus publicul în lumea feerică a „Spărgătorului de nuci”. Pe parcursul spectacolului artiștii au combinat elementele de balet clasic cu acrobațiile și cu patinajul și au uimit publicul cu magia, grația și sincronizarea perfectă între elemente. În pauza dintre cele două acte gheața a fost refăcută, prilej cu care cei mici s-au apropiat de scenă pentru a face poze sau pentru a vedea de aproape gheața care acoperea scena de la Sala Palatului. Actul al doilea a continuat în aceeași notă elegantă, artiștii impresionând spectatorii prin costumele pline de culoare și strălucitoare, dar și prin mișcările de dans fascinante care au smuls ropote de aplauze.

Spectacolul, la care au asistat foarte mulți copii și tineri, dar și oameni în vârstă, s-a încheiat după aproximativ o oră și jumătate, publicul răsplătind artiștii cu minute în șir de aplauze.
Spectacolul de balet pe gheață ‘Spărgătorul de nuci’, unic în lume, a avut în echipă în decursul timpului nume mari ale patinajului mondial, precum campionul olimpic Evgeni Plushenko.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.