Balint vede fotbalul românesc în colaps din 2015

0

Fostul internaţional Gavril Balint a declarat, luni, că în opinia sa fotbalul românesc va intra în colaps anul viitor, precizând că se gândeşte serios să îşi schimbe domeniul de activitate, printre priorităţile sale aflându-se agricultura.

„Am răspuns invitaţiei lui Mircea Sandu în primul rând din respect pentru el. Nu voi uita niciodată că a fost primul care a inventat un post de director sportiv pentru mine în federaţie, în momentul în care am abandonat fotbalul. Mă bucur că s-a organizat şi că e în pas cu ceea ce se întâmplă la nivel mondial. Mă refer la faptul că vor dispărea agenţii de jucători. E bine, din păcate nu ştiu cât de mult vor funcţiona într-un fotbal falimentar. Cred că la anul se va apropia de colaps. Eu, sincer, mă gândesc serios să mă apuc de agricultură. Activitatea din fotbal de mult mă îngrijorează, nu cred că ne îndreptăm într-o direcţie bună”, a declarat Balint, cu ocazia lansării companiei de manageriat şi impresariat sportiv Best Business Sport.

Fostul preşedinte al FRF Mircea Sandu şi-a lansat, luni, compania de manageriat şi impresariat sportiv Best Business Sport, în portofoliul firmei aflându-se deja jucători şi antrenori precum Constantin Gâlcă, Răzvan Lucescu, Daniel Niculae, Daniel Pancu, Emil Săndoi, Sorin Cârţu şi Flavius Stoican.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.