Expoziție de jucării la Teatrul Gong din Sibiu

Share:

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează în perioada 11 – 14 decembrie o serie specială de patru ateliere pentru copii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Evenimentul este prezentat în cadrul Magic Show Fest.

Atelierele lunii decembrie au ca temă sărbătorile de iarnă. „În cadrul atelierului lui Crăciunărilă şi Fabrica de Jucării vom lucra şi vom învăţa să confecţionăm îngeraşi, colindători şi diverse ornamente și jucării pentru bradul de Crăciun.”, a declarat scenograful Aurelia Călinescu. Această nouă serie de ateliere este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani, iar pentru fiecare atelier se pot înscrie maxim zece copii. Durata unui atelier este de aproximativ 1h30min. Recomandăm ținuta lejeră și încălțăminte de interior. La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00. Prețul unui bilet este de doar 7 lei, tarif unic.

Aurelia Călinescu este scenograful oficial al Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu. A absolvit Universitatea de Artă „Nicolae Grigorescu” din București, secția pictură, în 1985, la clasa maestrului Vasile Grigore. De mai bine de 11 ani lucrează în teatru, unde s-a specializat în construcția păpușilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.