Vanghelie pune tunurile pe Ponta şi Dragnea

Share:

Victor Ponta ”nu mai are şansa să rămână preşedinte sau altceva în PSD”, a spus, marţi, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, adăugând că, personal, îl vede în această poziţie pe Mircea Geoană sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garanţie a unor alegeri corecte în partid. ctor Ponta ”nu mai are şansa să rămână preşedinte sau altceva în PSD”, a spus, marţi, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, adăugând că, personal, îl vede în această poziţie pe Mircea Geoană sau pe Ion Iliescu, dar tranzitoriu, ca o garanţie a unor alegeri corecte în partid.

”Nu mai are şanse să fie preşedinte sau altceva în PSD”, a spus Vanghelie, susţinând totuşi că, atât timp cât Ponta va fi premier, ”nu va fi dat jos de la partid”. Primarul a afirmat că actualul preşedinte al PSD ”a pierdut pentru că e slab şi e aşa cum e” şi că ”nu ştie să respecte, să fie om”.

Vanghelie a fost critic şi la adresa preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea pe care l-a calificat drept ”mincinos şi fricos” sau ”laş, pervers”. Întrebat, la Gândul Live, despre faptul că Dragnea a spus despre el că aparţine unui ”grup mafiot”, Vanghelie a spus: ” pentru Dragnea, Ghiţă pot să fiu un mafiot cinci sau zece minute (…) în viaţă dacă treci pe o stradă de mafioţi trebuie să ştii să te descurci”.

Referitor la Dragnea, primarul Sectorului 5 a susţinut că acesta ”a plecat din MAI pentru că i s-au băgat nişte date sub uşă”, referitoare la afacerea Tel Drum şi la faptul că Dragnea ”avea o facultate pe care nu o avea”.

Vanghelie a mai spus că vrea să se întoarcă în PSD, partid din care a fost exclus şi a precizat că excluderea sa trebuie validată de congresul partidului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.