Ion Iliescu, atacat dur la o masă rotundă: Ești un criminal!

0

Un tânăr a provocat, miercuri, un scurt incident la o masă rotundă la care a participat şi fostul preşedinte Ion Iliescu, bărbatul spunându-i fostului preşedinte că este „un criminal” şi un „comunist murdar de sânge”.

Imediat după ce fostul preşedinte Ion Iliescu şi-a încheiat intervenţia la masa rotundă „25 de ani de libertate”, organizată de Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989, un tănâr aflat în spatele sălii a afişat un cearşaf pe care scria cu vopsea roşie „Iliescu judecat pentru sângele vărsat”, informeayă Mediafax.

Tânărul i-a spus fostului şef al statului că este „un criminal” şi „un comunist murdar de sânge”.Incidentul a durat foarte puţin, bărbatul fiind scos din sală de agenţi SPP şi predat poliţiei.

Ion Iliescu a replicat că este vorba de o „manipulare”, acuzându-l pe tânăr că a fost pus să provoace această situaţie.După incident evenimentul desfăşurat la Institutul Cultural Român a continuat. Printre invitaţi s-au aflat Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu şi Alexandru Mironov.La sfârşit, fostul preşedinte Iliescu a declarat că incidentul a fost „o provocare”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.