Băsescu, ultima speranță de grațiere pentru Becali

0

Patronul Stelei, închis la Poarta Albă, încă mai speră ca actualul preşedinte să facă un gest suprem de sărbători, la sfârşit de mandat.

Pentru graţierea lui Becali au pledat mama lui (direct la preşedinţie), prietenii, cunoscuţii, unii politicieni (pe la televizor) şi chiar călugării de la Sfântul Munte (Athos), special veniţi în România să-l înduplece pe preşedinte. Traian Băsescu însă, deocamdată, n-a dat semn că… se clinteşte. Cel puţin în ce-l priveşte pe Becali, n-a dat niciun semn de bine.

”Ce să mai fac cerere de graţiere? La cine? E adevărat că graţierea care ar mai putea fi pentru mine e de aşteptat de la preşedintele încă în funcţie. Singura speranţă e poate la Băsescu: să dea graţieri acum, la final de mandat, înainte de sărbători. Dar sunt mici speranţe”.

Becali se gândeşte cel mai mult la viitoarea eliberare condiţionată care ar putea fi peste câteva luni. ”Eu şi aşa mai am puţin: decembrie, ianuarie, februarie. Şi în martie pot cere eliberarea condiţionată. Atunci fac un an şi 11 luni, timp în care este inclus şi arestul de două săptămâni din 2009. Plus munca, plus alte activităţi pe care le-am făcut, pot cere eliberarea condiţionată la instanţă”, spune Becali.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.