Daniel Savu îi ia apărarea lui Dragnea

0

Senatorul PSD Daniel Savu susține că separarea funcțiilor administrative de cele politice în PSD este esențială pentru schimbarea partidului, informează Agerpres.

Proiectul lui Victor Ponta și a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiază de susținerea grupurilor parlamentare și a întregului partid. Ideea de a separa funcțiile administrative de funcțiile politice din partid este esențială pentru schimbarea fundamentală nu doar a PSD, ci a tuturor partidelor politice și a scenei politice românești. În acest fel vom putea scăpa de acest concept de „baron”, care înseamnă o împletire între politic și administrativ, fapt care duce la concentrarea puterii la nivel local”, a spus Savu, conform unui comunicat.

El consideră că programul lui Liviu Dragnea trebuie dus până la capăt și este bine ca toate partidele să facă această distincție între funcțiile politice și cele administrative. „Sper ca noul PNL să adopte modelul PSD și să demareze o campanie serioasă de curățare internă. „Baroni” precum Blaga, Oltean, Petrache sau Flutur nu au ce să caute în niciun proiect de modernizare și reformare profundă a clasei politice. Mulți oameni din PNL sunt incompatibili cu aceste procese absolut necesare politicii românești”, a spus Savu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.