Frica păzește pepenii. Ponta dă asigurări că va colabora cu Iohannis!

Share:

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, după şedinţa coaliţiei şi înainte de aprobarea în Guvern a bugetului pe 2015, că programul de guvernare pentru perioada 2015 – 2016 va avea 15 direcţii prioritare de acţiune şi a dat asigurări că va colabora cu noul preşedinte Klaus Iohannis.

„Vă asigur că voi colabora cu noul președinte, pentru ca deciziile care se iau la nivelul Consiliului European să fie decizii la care România are o poziție şi îşi poate atinge obiectivele naţionale. Sper ca începând de anul viitor România să aibă o poziţie clară, ceea ce nu a avut în ultimii ani”, a declarat Victor Ponta, potrivit Romaniatv.net.

Victor Ponta a precizat că programul de guvernare pentru perioada 2015 – 2016 va avea 15 direcţii prioritare de acţiune, un accent deosebit urmând să fie pus pe combaterea evaziunii fiscale, fondurile europene, centralizarea şi dezvoltarea capacităţilor administrative, sistemul fiscal.

„Aceste acţiuni prioritare din agenda 2015 – 2016 le-am structurat pe două tipuri de acţiuni, guvernamentale şi de politici publice, care privesc în special şi se pot concretiza prin decizii luate în cadrul Parlamentului României. Acţiunile prioritare de guvernare în perioada 2015 – 2016 în cadrul majorităţii parlamentare şi al Guvernului vor avea 15 astfel de direcţii de acţiune şi de domenii în care dorim să continuăm lucruri bune începute în cei doi ani şi jumătate de guvernare comună, dar să accentuăm şi să putem evalua foarte clar rezultate concrete”, a spus Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.