Liderii PMP îi amenajează biroul lui Băsescu

Share:

Traian Băsescu mai are o săptămână de stat la Cotroceni, pe 21 decembrie, odată cu depunerea jurământului în Parlament, Klaus Iohannis urmând să se instaleze oficial ca şef al statului. După încheierea mandatului, Băsescu este aşteptat la PMP, unde, relatează România TV, se fac pregătiri, inclusiv amenajarea biroului acestuia. 

Liderii PMP se reunesc, în acest week-end, la Tuşnad, unde vor discuta strategia partidului pentru următoarea perioadă, înainte de Congresul partidului din martie, când va fi aleasă noua conducere. Potrivit România TV, la reuniunea de la Tuşnad ar putea participa şi Traian Băsescu. După încheierea mandatului de la Cotroceni, şeful statului este aşteptat la PMP, iar, la sediul partidului, se fac pregătiri pentru venirea lui Băsescu.

Biroul rezervat acestuia a fost deja renovat şi se află lângă cel al Elenei Udrea, relatează sursa citată. În cazul în care nu va vrea să candideze la şefia PMP, la Congres, Băsescu are pregătită şi o funcţie: cea de preşedinte de onoare.

Elena Udrea anunţa, în octombrie, că Traian Băsescu se va înscrie în PMP pe 22 decembrie. Întrebată dacă Traian Băsescu va prelua o funcţie de conducere în PMP după ce se va înscrie în acest partid, Udrea a răspuns: „La noi nu e ca la PSD. La noi, dacă vom dori să schimbăm conducerea partidului, vom face alegeri. Nu ştiu ce va face domnul preşedinte”.

Ulterior, Udrea preciza că nu ţine neapărat să rămână lider al PMP. „Nu ţin neapărat să rămân preşedinte al PMP. Băsiştii au votat împărţiţi în turul I pentru că au fost mai mulţi candidaţi. Traian Băsescu, la PMP, va aduce foarte mulţi dintre loialii electoratului său. Eu nu am o ţintă din a rămâne preşedintele PMP, dar am o ţintă să aduc în acest partid oameni valoroşi. Dorinţa mea este să văd în PMP noua clasă politică”, spunea Elena Udrea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.