Un tânăr a aruncat cu bancnote de un leu în Emil Boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost protagonistul unui moment amuzant la ceremonia de lansare a programului prin care Cluj-Napoca să devină Capitală Europeană a Tineretului.

În timp ce edilul îşi rostea discursul, un tânăr a urcat pe scenă şi a început să arunce cu bancnote de 1 leu înspre edil.

Fostul premier a reacţionat pe măsura momentului: a strâns cei câţiva zeci de lei de pe jos şi a spus că-i va include în bugetul local. „M-aş bucura să… Staţi! Staţi! Oricum nişte bani la bugetul local sunt bineveniţi! Mulţumesc tare mult! Eu, să ştii că am să-i adun şi am să-i depun la Primărie la bugetul local, că orice leu e binevenit şi orice leuţ ne ajută să completăm bugetul!”, a afirmat Emil Boc.

Tânărul farsor este cunoscut în Cluj pentru glumele sale. Chiar în urmă cu câteva zile, el s-a costumat în preot şi a vrut să vadă dacă prostituatele renunţă la păcatele trupeşti pentru credinţă. Prostituatele au căzut în plasă. Ba mai mult, au acceptat chiar să se roage înainte de a comite „păcatul”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.