Cocoș și Pinalti împart celula cu Sile Cămătaru

Share:

Dorin Cocoş  şi Gheorghe Ştefan Pinalti stau în aceeaşi celulă cu Sile Cămătaru. Fostul soţ al Elenei Udrea şi edilul de la Neamţ împart astfel locul de dormit cu celebrul interlop, însă vedetele aflate în arestul Poliţiei Capitalei se confruntă cu o mare problemă: acolo este un focar de TBC.

Zeci de persoane încarcerate în Arestul Poliţiei Capitalei, printre care numeroase „vedete”, riscă să se îmbolnăvească de tuberculoză, deoarece trei deţinuţi suferă de această boală uşor transmisibilă, scrie libertatea.ro

Afaceristul Dorin Cocoş, fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, fostul ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu, cercetaţi în dosarul Microsoft, şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, se află printre persoanele încarcerate în Arestul Poliţiei Capitalei.

Toţi cei arestaţi sunt în pericol pentru că Arestul nu dispune de spaţii de vizită suplimentare şi special amenajate, astfel că cei trei bolnavi de TBC primesc vizite şi pachete în aceleaşi incinte ca şi restul arestaţilor.

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, împart aceeaşi celulă cu interlopul Sile Cămătaru, pe numele real Vasile Balint. Potrivit sursei citate, cei trei se înţeleg de minune şi mai toată ziua stau la poveşti şi joacă table.

Pe de altă parte, fostul ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu, stă în aceeaşi celulă cu Mădălin Dumitru, fost director al Direcţiei de Infrastructură din Primăria Capitalei, iar fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, este cazată cu două femei acuzate de infracţiuni economice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.