Dragnea despre Ivan: ” Puști obraznic cu cheița întoarsă de Vanghelie”

0

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că europarlamentarul Cătălin Ivan este un „puşti obraznic”, cu „cheiţa întoarsă de Vanghelie”, şi că acesta nu înţelege că în PSD a început un proiect de „reformă profundă” care îl va transforma în cel mai modern partid românesc.

„Cătălin Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa întoarsă de Vanghelie, şi care din păcate nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD. În PSD a început un proiect de reformă profundă care va face din acest aprtid cel mai modern partid din România”, a spus Dragnea.

El a arătat că nimeni din PSD nu mai acceptă „să se trezească câte un vorbitor pe la televizor şi să atace pe cineva din partid”.”Faptul că şi-a permis să atace colege de-ale noastre – e ceva inacceptabil”, a mai spus Dragnea, care a arătat că CExN se va pronunţa duminică în privinţa sancţionării acestuia.

 Organizaţia de Femei a PSD va solicita, duminică, CExN al PSD să-l sancţioneze în mod „dur” pe europarlamentarul Cătălin Ivan pentru faptul că le-a atacat, prin afirmaţii publice, pe Gabriela Firea şi pe Viorica Dăncilă, a precizat, sâmbătă, Rovana Plumb, preşedintele femeilor social-demorate.

Ivan şi Firea au avut un schimb de replici într-o emisiune a Antena 3, contrazicându-se pe tema propunerii preşedintelui executiv al PSD Liviu Dragnea de separare a poziţiilor executive de cele politice.

Europarlamentarul a avut şi o postare pe pagina sa de Facebook referitoare la posibilitatea ocupării funcţiei de şef al grupului eurodeputaţilor – pe care încă o deţine – de către Viorica Dăncilă

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.