Sanatate — 13 decembrie 2014
Pacienții de la spitalul din Dej fură tot ce apucă

Conducerea Spitalului Municipal din Dej se confruntă cu o situație neplăcută, cauzată de obiceiul unora dintre pacienți de a fura diverse obiecte din saloane.

Investițiile făcute în ultimii ani la Spitalul Municipal din Dej își găsesc ”răsplata” în comportamentul unora dintre pacienți. Potrivit conducerii unității, persoanele internate sau rudele acestora,venite în vizită, și-au făcut un prost obicei de a lua acasă, drept ”amintire”, diverse obiecte: capace de wc, produse de igiena, baterii sanitare sau prize, informează Dejeanul.ro. Managerul spitalului a precizat că s-au furat inclusiv cabluri și telecomenzi ale paturilor, cu toate că acestea nu ar avea cum să le fie de folos acasă celor care și le-au insușit.

“Asa ceva nu este normal. Este inadmisibil să ajungi să furi până și capacele de wc. Degeaba investim în unitate pentru a spori confortul pacienților, dacă alții vin și strică. Cred că oamenii trebuie să fie mai responsabili. Este adevărat că există camere de supraveghere, însă acestea nu sunt puse în saloane sau în toalete. Eu vreau să cred că această situație se va încheia, iar oamenii vor ințelege că trebuie să aibă grijă de ceea ce este în Spitalul municipal Dej”, a spus dr. Mihai Pandrea pentru sursa citată.

Managerul spitalului a adăugat că în perioada următoare numărul camerelor de supraveghere va fi extins de la 40 bucăți, câte sunt în prezent, la 60.

 

Related Articles

Share

About Author

CorneliaDraghici

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *