Pemepiștii îl așteaptă pe Băsescu la șefia partidului

0

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Băile Tuşnad, că săptămâna viitoare Consiliul Naţional Executiv al PMP va adopta „o invitaţie formală” pe care o va adresa preşedintelui în funcţie, Traian Băsescu, de a se alătura partidului.

„Am decis ca în urma şedinţei Consiliului Executiv Naţional (CEN) să adoptăm un document în care să afirmăm ferm din partea PMP continurea proiectelor începute în mandatele preşedintelui Traian Băsescu, susţinerea pe mai departe a principiilor şi valorilor cărora s-au subsumat cele două mandate ale preşedintelui României şi, de asemeni, o invitaţie formală către preşedintele Traian Băsescu de a se alătura proiectului Mişcarea Populară”, a declarat Elena Udrea, citată de corespondentul Mediafax.

Preşedintele PMP a mai spus că şedinţa CEN este programată la începutul săptămânii viitoare. Udrea declara, în noiembrie, că singura funcţie de conducere pe care ar putea să o aibă Traian Băsescu în PMP ar fi cea de preşedinte al partidului, arătând că ea nu-şi imaginează ca actualul şef al statului să vină ca secretar general sau ca vicepreşedinte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.