Revelion la Opera Națională

Ultima noapte a anului 2014 va fi sărbătorită la Opera Națională București printr-un dublu eveniment de excepție realizat într-un autentic stil românesc: Concert de Anul Nou și Petrecere de Revelion.

Astfel, pe 31 decembrie, începând cu ora 20.00, iubitorii de muzică clasică, și nu numai, sunt invitați în Sala Mare a Operei pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou. Într-o atmosferă de sărbătoare, soliști instrumentişti şi membri ai corului instituției vor aduce în prim plan momente îndrăgite din lucrări cu sonorități românești, prezentate publicului în cadrul unei suite de creații simfonice şi corale, intercalate cu partituri concertante pentru pian şi pentru vioară.

După încheierea Concertului, seara va continua în elegantele foaiere și saloane ale Operei Naționale București cu petrecerea de Revelion. Aici, invitații se vor putea delecta cu bucate alese și băuturi fine, meniul fiind disponibil și în variantă vegetariană dar și pentru copii, și inspirat din rafinamentul bucătăriei boierești de altadată. Numeroase momente de muzică live vor contribui la reușita acestei seri, iar trecerea în Noul An va fi marcată printr-un eveniment special desfășurat pe Esplanada Operei Naționale București.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.