Politic — 14 decembrie 2014
Dragnea și Ponta se contrazic înaintea CExN al PSD

Liderii PSD Liviu Dragnea şi Victor Ponta s-au contrazis, duminică, înaintea CExN al partidului, în privinţa nivelului de la care se va aplica în formaţiune separarea funcţiilor politice de cele administrative, Ponta susţinând că regula este pentru toţi, iar Dragnea că este doar pentru oficialii locali.

”Părerea mea este că ar trebui să adoptăm o declaraţie, urmând ca eventual în congres să introducem în statut prevederea asta. Deocamdată, discutăm de aplicarea sa la administraţia locală”, a spus Dragnea.

El a arătat că, în opinia sa, această prevedere nu se poate aplica şi preşedintelui PSD care este şi premier.”Eu cred că premierul trebuie să fie un om puternic politic, ca să poată să ţină guvernul în Parlament, zic eu. Guvernul e puţin diferit de Consiliile Judeţene”, a spus Dragnea. La rândul său, Victor Ponta a susţinut că regula trebuie aplicată inclusiv persoanei sale.”Trebuie să facem această reformă, o să o discutăm cu toţii şi în martie, la congres, luăm decizia. O regulă întotdeauna se aplică de sus până jos, fără excepţii. Altfel nu mai e regulă”, a spus Ponta.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *