Grav accident rutier în Hunedoara. Două persoane au murit!

0

Două persoane au murit, duminică dimineaţă, după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal pe DN 68A Simeria – Petroşani, traficul rutier în zona unde s-a produs accidentul, între Călan şi Haţeg, fiind blocat aproape două ore, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit sucomisarului Florin Tat, reprezentantul Serviciului Poliţiei Rutiere, accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 7.30, din cauza vitezei excesive, după ce unul dintre şoferi a intrat cu maşina pe contrasens, ambele victime decedând pe loc.”Conducătorul unui autoturism Ford Escort, care circula dinspre Călan spre Haţeg, a intrat pe contrasens din cauza vitezei excesive şi s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Golf 4, care circula regulamanetar. În urma impactului, una dintre maşini s-a rupt în două, iar ambii şoferi au decedat”, a mai declarat Florin Tat.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.Cadavrele celor doi şoferi au fost riricate de pe şosea şi duse la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă a fost blocat aproape două ore, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia fiind reluată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.