Provocarea mileniului în box. Mayweather versus Pacquiao!

Share:

Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao sînt unii dintre cei mai buni pugilişti din ultimii ani, iar fanii visează la un meci de box între cei doi.

După mai multe negocieri eşuate, anul 2015 pare a fi anul marii lupte. Floyd Mayweather a confirmat că sînt negocieri între cele două parţi şi l-a provocat pe filipinez, informează Romaniatv.net.

„Vreau să lupt cu Manny Pacquiao. Am încercat să luptăm şi acum cîţiva ani, dar nu s-a putut pentru că el a refuzat testele anti-doping de sînge şi urină. Acum se află într-o situaţie dificilă, pentru că a pierdut în faţa lui Juan Manuel Marquez şi a lui Timothy Bradley. Este disperat pentru că banii din pay per view sînt tot mai puţini. Eu vreau să lupt de mult timp şi acum îl aştept pe el. Sunt de acord ca lupta cu el să fie următoarul meu meci. Eu nu fug de nici un adversar. Hai să o facem pentru fani! Hai să luptăm pe 2 mai 2015. Ştiu că nu este la nivelul meu, dar fanii vor să vadă lupta.Oamenii lui Pacquiao au refuzat prima dată pentru că nu au acceptat testele anti-doping şi au refuzat şi cînd le-am oferit o bursă de 40 de milioane. Au pierdut două lupte şi acum vor să primească aceeaşi sumă, dar nu este posibil”, a declarat Floyd Mayweather, potrivit gsp.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.