Ioana Petrescu nu vrea să plece de lângă Ponta

Share:

Ministrul Finanțelor Publice, Ioana Petrescu, a anunțat luni că se va întoarce să lucreze în echipa premierului, la Palatul Victoria, după ce va pleca de la conducerea MFP. Ministrul Finanțelor Publice, Ioana Petrescu, a anunțat luni că se va întoarce să lucreze în echipa premierului, la Palatul Victoria, după ce va pleca de la conducerea MFP, informează Agerpres.

„Când voi pleca de la Ministerul Finanțelor Publice, mă voi întoarce în echipa premierului, vom lucra împreună la Palatul Victoria”, a afirmat ministrul Ioana Petrescu, care a făcut un bilanț al mandatului său de nouă luni în fruntea MFP.

Petrescu a declarat că, în cele nouă luni de mandat, criticile au fost multe și diversificate, dar speră ca, măcar acum, în al 12-lea ceas, să se înțeleagă cât de greșit au fost interpretate episodul de la Cotroceni, episodul moțiunii MTO și toată, zvonistica referitoare la taxele mai mari din 2015.

„Adevărul este în fapte, nu în vorbe, și cu siguranță nu în interpretări eronate (…) Am fost primul ministru al Finanțelor Publice femeie, în condițiile în care primul ministru de Finanțe în România a fost în 1862. Am fost un ministru tânăr și total neangajat politic. Cu toții trebuie, în continuare, să susținem acest trend de a sprijini în poziții cheie pe tineri, pe femei, pe cei tehnocrați. Vorbesc de poziții cheie la BNR, la Guvern, în poziția de prim-ministru și chiar de președinte”, a mai spus Ioana Petrescu, care a adăugat că se referă nu numai la sprijin politic, dar și din partea mass-media și societății civile.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.