Udrea vrea să dea în judecată Antena 3

0

Președintele PMP, Elena Udrea vrea să dea în judecată postul Antena3, arată fostul ministru într-o postare făcută pe Facebook.

”Constat că există o adevărată isterie publică declanşată despre cine să facă „dezvăluiri explozive” despre Elena Udrea.
Ca de obicei, Antena3 pune cireaşa pe tortul exagerărilor şi minciunilor. După o reţetă patentată acum 2 ani, când prezentau vizitele mele pe strada Paris nr. 32 ca mari dezvăluiri despre relaţia cu o firmă care îşi avea sediul acolo şi pentru care făceam nu ştiu ce intervenţii (deşi eu eram la coafor), angajaţii varanului insistă acum să spună că aş fi avut întâlniri de taină cu omul de afaceri Ioan Niculae la firma acestuia.
Fac precizarea că nu am fost niciodată la sediul Interagro şi nici nu aveam idee până astăzi unde se află acesta. Mai mult, cred că avem de-a face cu o manipulare de proporţii. Gândindu-mă că m-a lăsat memoria şi, totuşi, am trecut, chiar cu un alt motiv prin locul din fotografii, le-am analizat cu atenţie şi am constatat că, în pozele folosite de ei, nici măcar nu sunt eu.
Le solicit celor de la Antena3 să prezinte dovezi clare (poze făcute din faţă) că aş fi fost vreodată la sediul firmei lui Ioan Niculae sau măcar pe strada respectivă. De asemenea, le cer să prezinte dezminţire publică la postul de televiziune pentru afirmaţiile pe care le-au făcut. În caz contrar, îi voi acţiona în judecată”, se mai arată în postare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.