Antonescu, atac dur la Iohannis

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac dur la adresa președintelui ales Klaus Iohannis, cu două zile înaintea şedinţei PNL în care se va alege preşedintele interimar al partidului. Antonescu a spus la Gndul că el îl cunoaște mai bine pe Klaus Iohannis, despre care spune că „este un om care vorbește puțin și gândește cât vorbește”.

„Am candidat în 2009 la preşedinţie, a fost o candidatură semnificativă. Eram gata să o fac şi în 2012 în ciuda tuturor lucrurilor pe care simţeam că nu mai pot să le suport. Este multă ură, ignoranţă, prostie în viaţa publică, care este adusă nu numai de politicieni, ci şi de jurnalişti. Nu mă victimizez, am comparat cândva politica cu un serviciu de salubritate. La un moment dat ai opţiunea să spui nu. Am construit un proiect cât am putut. Alegerile s-au terminat aşa cum s-au terminat. Dacă Victor Ponta ar fi câştigat aş fi regretat complet că nu am candidat. Având în vedere că această variantă, Klaus Iohannis care a generat ceea ce puţină lume aştepta şi eu nu mai aşteptam o asemenea ripostă la toate lucrurile pe care PSD şi Ponta au înţeles să le facă. Lucrurile merg spre un făgaş natural, privesc cu strângere de inimă ce se întâmplă după 16 noiembrie. (…) În spatele unui om, dacă această speranţă e pusă într-un singur om, ea e o speranţă nesăbuită şi nedreaptă. Nu va putea rezolva toate problemele societăţii româneşti.Poate că ştiu că este un om care vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte”, a declarat Crin Antonescu.

Fostul lider PNL a mai spus că atunci „când am spus că ştiu mai multe despre el decât majoritatea oamenilor, ştiu că se poate avea încredere în acest om, dar când vorbim despre dificila misiune, în această privinţă nu ştiu. Dacă ne vom aştepta ca Iohannis să rezolve toate problemele, este o aberaţie. Dacă societatea românească va aştepta la rândul ei să rezolve Iohannis toate treburile se va rezolva rău”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.