Circ la ședința solemnă din Parlament

Şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată comemorării a 25 de ani de la Revoluţie a fost întreruptă, miercuri, de un grup de revoluţionari, condus de Dumitru Dincă, nemulţumiţi că nu au fost lăsaţi să stea în sala principală de plen, unii dintre ei ameninţând că se vor arunca de la balconul Camerei, potrivit Mediafax.

Grupul revoluţionarilor, invitaţi din partea grupului parlamentar al PDL, cuprinde aproximativ 14 persoane şi este condus de fostul revoluţionar Dumitru Dincă. Unii dintre revoluţionari au ameninţat că se aruncă de la balcon, în semn de protest. Ei au strigat de la balconul plenului reunit: ”Vă bateţi joc””, ”Să vă fie ruşine!”, ”V-aţi îmbogăţit!” şi ”Aţi furat ţara!”.

Revoluţionarii au fost scoşi din balcon şi la acest moment se află în holul de acces al lojelor din Camera Deputaţilor. Aceştia s-au declarat nemulţumiţi că revoluţionarii invitaţi la evenimentul solemn dedicat celor 25 de ani de la Revoluţie, de către grupul PSD, au acces în sala principală de plen, în timp ce ei au fost trimişi la balconul de la etajul doi, de unde susţin că nu se aude nimic şi că nu li se permite să ia cuvântul.

Unul dintre revoluţionari se află în scaun cu rotile şi le-a reproşat angajaţilor Camerei că a fost trimis la etaj, deşi nu se poate deplasa.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.